Hakkımızda
Biz Kimiz ?
1989 senesinde kurulmuş olan GenYazılım; sağlık hizmeti veren kuruluşlar için HBYS, her sektörden ve ölçekte işletme için Yönetim Bilgi Sistemi ve ERP (kurumsal Kanak Planlama) yazılımları, E-Ticaret sistemleri ve mobil uygulamaların Ar-Ge, üretim, satış, eğitim ve desteği gibi geniş bir alanda faaliyetleri göstermektedir.
Ankara Merkez Ofisi, İstanbul Şubesi (Ar-Ge, Yazılım Geliştirme Gurubu), İzmir ve Kayseri'deki daimi destek ekibiyle müşterilerine hizmet vermektedir.
Türkiye’de, sağlık bilgi sistemleri alanında Windows ortamında çalışan ilk yazılım olan GenoTIP’ın ve gene alanında ilklerden olan GENTEGRE/ERP yazılımının üreticisi olan firmamız; donanım, işletim sistemi, veri tabanı ve yazılım geliştirme araçlarındaki teknolojik gelişmelere paralel olarak, yeni talepler ve değişen ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte ürün ve hizmetlerini sürekli yenileyip güncellemektedir.
Firmamız sadece yazılım üreticisi değil, yazılım tedarikçisi olduğu müşterilerinin aynı zamanda çözüm ortağıdır. Her tür bilgi teknolojilerinin; işletmelerin yönetimini kolaylaştıracak ve performansını artıracak biçimde kullanılabilmesini sağlamak amacıyla müşterilerinin ihtiyaç duyduğu danışmanlık ve yönlendirme hizmetlerini de sağlamaktadır.
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemimiz
TS EN ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemin ana teması; FETA BİLGİSAYAR LTD. ŞTİ.’ nde Yazılım Hizmetlerinde; insan, alt yapı, yazılım, donanım, müşteri bilgileri, kuruluş bilgileri, üçüncü şahıslara ait bilgiler ve finansal kaynaklar içerisinde bilgi güvenliği yönetiminin sağlandığını göstermek, risk yönetimini güvence altına almak, bilgi güvenliği yönetimi süreç performansını ölçmek ve bilgi güvenliği ile ilgili konularda üçüncü taraflarla olan ilişkilerin düzenlenmesini sağlamaktır.
Bu doğrultuda BGYS Politikamızın amacı;
- İçeriden veya dışarıdan, bilerek ya da bilmeyerek meydana gelebilecek her türlü tehdide karşı FETA BİLGİSAYAR LTD. ŞTİ.' nin bilgi varlıklarını korumak, bilgiye erişebilirliği iş prosesleriyle gerektiği şekilde sağlamak, yasal mevzuat gereksinimlerini karşılamak,
- Yürütülen tüm faaliyetlerde Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin üç temel öğesinin sürekliliğini sağlamak.
Gizlilik: Önem taşıyan bilgilere yetkisiz erişimlerin önlenmesi,
Bütünlük: Bilginin doğruluk ve bütünlüğünün sağlandığının gösterilmesi,
Erişebilirlik: Yetkisi olanların gerektiği hallerde bilgiye ulaşılabilirliğinin gösterilmesi,
- Sadece elektronik ortam da tutulan verilerin değil; yazılı, basılı, sözlü ve benzeri ortam da bulunan tüm verilerin güvenliği ile ilgilenmek.
- Bilgi Güvenliği Yönetimi eğitimlerini tüm personele vererek bilinçlendirmeyi sağlamak.
- İş süreklilik planları hazırlamak, sürdürmek ve test etmek.
- Bilgi Güvenliği konusunda periyodik olarak değerlendirmeler yaparak mevcut riskleri tespit etmek. Değerlendirmeler sonucunda, aksiyon planlarını gözden geçirmek ve takibini yapmak.
- Sözleşmelerden doğabilecek her türlü anlaşmazlık ve çıkar çatışmasını engellemek.
- Bilgiye erişebilirlik ve bilgi sistemleri için iş gereksinimlerini karşılamaktır.
- Bilgi Güvenliğindeki gerçekte var olan veya şüphe uyandıran tüm açıkların, BGYS Ekibine rapor etmek ve BGYS Koordinatörü tarafından soruşturulmasını sağlamak.